SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Türkiye’de Müslüman olan Della Miles’ın hayatı! Della Miles kimdir?

Türkiye’de Müslüman olan Della Miles’ın hayatı! Della Miles kimdir?
Bu haber 06 Haziran 2019 - 13:49 'de eklendi.

Della Miles, sesiyle tüm dünyanın dikkatini çeken caz sanatçıları arasında yer alıyor. Michael Jackson ile Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan ABD’li Della Miles, 2018’de yerleştiği Türkiye’de Müslüman oldu. İşte Della Miles’ın hayatından detaylar

Della Miles kimdir? sorusu dünyaca ünlü sanatçının Türkiye’de İslamiyet’i seçerek Müslüman olmasının ardından sık sık gündeme geliyor. Bir yıl önce Dalyan’a yerleşerek çiftlik hayatı süren Della Miles, şarkıcılık kariyerine de devam ediyor. Della Miles’ın hayatı ayrıntılar haberimizde.

DELLA MILES KİMDİR?

Della Miles, ABD’nin Teksas eyalatindeki Houston kentinde dünyaya geldi. Della Miles, bir caz piyanisti olan babası sayesinde çocuk yaşta Miles Davis ve Ella Fitzgerald’ın eserleriyle tanıştı. Della Miles genç yaşta Los Angeles’a taşınarak Michael Jackson müzikali “Sisterella” da ana karakter “Ella”yı üstlenerek dikkatleri üstüne çekti. Della Miles, lise hayatı boyunca çeşitli kulüplerde müzik ile ilgilendi, Whitney Houston’ın destek vokalisti olarak müzik dünyasına resmi adımını attı. O sırada yapımcı Barry Rosenthal’ın yönettiği ilk albüm de piyasaya çıtkı. Della Miles 2018’den bu yana, olan Muğla-Dalyan’da yaşıyor. Della Miles, Mart 2019’da Türkiye’de Müslüman oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı