SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

SİLİVRİ’DE ZAFER YÜRÜYÜŞÜ VE BERKAY KONSERİ İLE 30 AĞUSTOS COŞKUSU YAŞANDI

SİLİVRİ’DE ZAFER YÜRÜYÜŞÜ VE BERKAY KONSERİ İLE 30 AĞUSTOS COŞKUSU YAŞANDI
Bu haber 31 Ağustos 2024 - 8:00 'de eklendi.

Silivri Belediyesi tarafından Büyük Zafer’in 102. yıl dönümünde Zafer Yürüyüşü gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen yürüyüşün ardından ünlü sanatçı Berkay’ın konseriyle coşku doruğa çıktı. Sanatçı, sevilen şarkılarıyla Silivrililere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Silivri Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yılı nedeniyle Zafer yürüyüşü ve Berkay konseri gerçekleştirdi. Yürüyüşe Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, kurum müdürleri, STK ve oda temsilcileri, siyasi parti mensupları, çok sayıda vatandaş ve Belediye Bandosu da katıldı. Yürüyüş, Silivri Sahili Festival Alanı’nda sona erdi.

Yürüyüşün hemen ardından DJ Emre Erdoğan’ın enerjik performansı ile etkinlik başladı. Daha sonra Beydans Zeybek Gösterisi izleyicilere görsel bir şölen sundu. Gösterinin ardından ünlü sanatçı Berkay sahne aldı ve en sevilen şarkıları ile marşları seslendirerek festival alanını dolduran Silivrililere unutulmaz bir gece yaşattı.

Başkan Balcıoğlu: “Gücümüz De Kuvvetimiz De Mücadelemiz De Sizlersiniz”

Etkinlikte konuşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu 30 Ağustos Zaferi’nin önemini vurguladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Geldikleri gibi giderler’ sözünü hatırlatan Başkan Balcıoğlu, “Bu zafer unutanların, hafife alanların değil; bağımsızlığına ve özgürlüğüne aşkla sarılanların bayramı. Zafer Bayramı, cepheye mermi taşıyan anaların, vatan uğruna can veren gençlerin ve bayrağını yere düşürmeyen kahramanların bayramı. Bu zafer ‘Geldikleri gibi giderler’ diyerek bir halkın umudu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ündür” dedi.

Demokrasi mücadelesinin zorlu bir yolculuk olduğunu belirten Başkan Balcıoğlu, Atatürk’ün “Zafer ‘Zafer benimdir’ diyebilenindir” sözünü hatırlatarak, Silivri halkının Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırma kararlılığından asla vazgeçmeyeceğini vurguladı. Atatürk’ün yolunda durmadan yürüyeceklerine dikkat çeken Başkan Balcıoğlu, “Başka türlüsü, kendimize, geçmişimize ve tarihimize ihanet olur. Doğru bildiğimiz yolda hep birlikte yürüyeceğiz ve unutmayın, başaracağız!” diye konuştu.

Bu zaferin 102. yılında, Silivrililerin kol kola, omuz omuza, yan yana kardeşçe meydanlarda buluştuğunu ifade eden Başkan Balcıoğlu, meydanların tarihine ve bayrağına sahip çıkanların, umutsuzluğa kapılmayanların ve Atatürk’ün izinden gidenlerin mekânları olduğunu söyledi.

Konuşmasını, “Gücümüz de kuvvetimiz de mücadelemiz de sizlersiniz” diyerek sonlandıran Başkan Balcıoğlu, milli mücadele kahramanlarına ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e minnetle şükranlarını sundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı