SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

İSTFENDER’DEN “GÜZEL” ZİYARET….

İSTFENDER’DEN “GÜZEL” ZİYARET….
Bu haber 19 Eylül 2024 - 12:35 'de eklendi.

İSTFENDER İstanbul Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Alaattin Yavuz Güneş ve yönetim kurulu üyelerinden Çatalca belediye başkanı Erhan Güzel’e ziyaret…

İstanbul Fenerbahçeliler Dernek yönetim kurulu Çatalca belediye başkanı Erhan Güzel’i makamında ziyaret ederek, bölge spor gündemi ve hafta sonu oynanacak derbi maçı üzerine samimi ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Bugün gerçekleşen ziyarette Dernek başkanı Alaattin Yavuz Güneş, başkan yardımcısı Ercan Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri belediye başkanı Güzel’e Fenerbahçe forması ile dernek saatini hediye ederken, Ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden belediye başkanı Erhan Güzel ise İSTFENDER başkan ve yönetim kuruluna hediyeleri ve ziyaretleri için teşekkür etti.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyaret samimi ve sıcak bir sohbetle devam etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı