SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GAZETECİ CİHAN GÜNER’İN BABA ACISI…

GAZETECİ CİHAN GÜNER’İN BABA ACISI…
Bu haber 11 Ekim 2024 - 10:52 'de eklendi.

Esenyurt belediyesi basın sorumlusu Gazeteci Cihan Güner’in Babası Hıdır Güner hayatını kaybetti. 

Tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek bugün İstanbul’da yaşamını kaybeden merhum Hıdır Güner (74) bugün 11/10/2024 cuma günü memleketi Tunceli’de toprağa verilecek.

“Öyle güzel yorgundu ki babam…”

Öte taraftan Gazeteci Cihan Güner, sosyal medya hesabı X’den yaptığı paylaşımda ise babasının vefatını şu sözlerle duyurdu.

‘Öyle güzel yorgundu ki babam, böyle bir bakışıyla emeği ve ekmeği ile hayatı öğretti tastamam’… Yarın çok sevdiği memleketimiz Dersim’de sonsuzluğa uğurlayacak, toprağına sırlayacağız. Hızır yoldaşı, devri daim olsun.

İçSesGazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, Bir dönem birlikte çalışmaktan büyük keyif aldığımız Gazeteci dostumuz Cihan Güner nezdinde Güner ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı