SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ÇATALCA BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS BİRLEŞİMİGERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇATALCA BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS   BİRLEŞİMİGERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bu haber 05 Eylül 2024 - 10:00 'de eklendi.

Çatalca Belediye Meclisi 2024 yılı Eylül ayı toplantısının 1. Birleşimi Belediye Meclis Salonunda Başkan Erhan Güzel başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclisin açılış konuşmasını yapan Başkan Erhan Güzel gündem maddeleri öncesinde, Eylül ayında yer alan özel gün ve haftalar ile ilgili kutlama mesajlarını paylaştı.

Toplantıda 14 gündem maddesi oylandı. Maddeler şu şekilde;

GÜNDEM :

  1. İlçe  Çanakça Mahallesinde bulunan “Çanakça İlköğretim Okul’u” için Trafo yeri tahsis edilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi oy birliğiyle kabul edildi.
  2. Mülkiyeti Belediyeye  ait olan taşınmazların Kira Süreleri ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi oy çokluğuyla kabul edildi.
  3. İlçe  Çakıl Mahallesi 122 ada 8 parselde bulunan “Aile Sağlığı Merkezi”‘nin yenilenmesi işi için Belediye Başkanına yetki verilmesi ve yapılacak olan şartlı bağışın kabulü ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi komisyona havale edildi.
  4. Kırklareli İli Üsküp ve Çatalca Belediyesi’nin Kardeş Belediye olması ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliğiyle kabul edildi.
  5. Boş ve Dolu Kadro Derece Değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Teklifi oy birliğiyle kabul edildi.
  1. Belediye Envanterindeki araç için “Kamu Yararı Kararı” alınması ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliğiyle kabul edildi.
  1. İstanbul Büyükşehir Belediyesin’den 1 adet Kamyon (Mobil Hiz. Aracı) satın alınması ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün teklifi oy birliğiyle kabul edildi.
  2. İlçede içkili yerler bölgesinin tespiti ile ilgili Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün teklifi komisyona havale edildi.
  3. İlçe Yalıköy mahallesinde sokak ismi bulunmayan imar yollarına sokak ismi verilmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün teklifi komisyona havale edildi.
  1. Ferhatpaşa Mahallesi 272, 273 ve 491 adalara cepheli imar yollarına sokak ismi verilmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi komisyona havale edildi.
  2. Kabakça Mahallesi 167 ada 4 parsele cepheli imar yoluna sokak ismi verilmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün teklifi komisyona havale edildi.
  3. Belediye  Gelir Tarife Cetvelinde düzenleme  yapılması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi komisyona havale edildi.
  1. Ferhatpaşa Mahallesi 257 ada 8 nolu parsele ait 1/1000 ölçekli Çatalca Merkez ve Yakın çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi komisyona havale edildi.
  2. Ovayenice Mahallesi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nün teklifi komisyona havale edildi
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı