SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYÜKÇEKMECE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ…

BÜYÜKÇEKMECE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ…
Bu haber 31 Ağustos 2024 - 13:51 'de eklendi.

“Tepeli Gitti Artar Geldi”

Büyükçekmece yeni ilçe Milli Eğitim müdürü Zekeriya Artar oldu.

Bölgemiz ilçeleri Büyükçekmece, Silivri ve Çatalca ilçe milli eğitim müdürleri arasında yer değişimi gerçekleşti.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar Büyükçekmece’ye, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat ise Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Yaklaşık bir yıldır Büyükçekmece ilçe milli eğitim müdürlüğü görevini yürüten Hikmet Tepeli ise önceki görev yeri olan Büyükçekmece Tepekent Anadolu Lisesine müdür olarak geri döneceği öğrenildi.

Zekeriya ARTAR Kimdir?

Büyükçekmece ilçe yeni milli eğitim müdürlüğü görevine atanan Zekeriya Artar, 1973 yılında Gaziantep İslahiye’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Hatay İskenderun´da tamamladıktan sonra, 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü’nden mezun oldu. 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Fiziki Coğrafya Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Öğretmenlik mesleğine 1997 Yılında Büyükçekmece İlçesi Kumburgaz Mehmet Erçağ Ticaret Lisesi’nde Coğrafya Öğretmeni olarak başladı. 1998-2019 yılları arasında çeşitli okullarda müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı ve okul müdürü olarak idari görevler yaptı.  2019-2020 yılları arasında Beylikdüzü Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi’nde Okul Müdürü olarak görev yaptı. Şubat 2020’den günümüze Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Artar, Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 İbrahim Hakkı Damat 

 

Hikmet Tepeli

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı