SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN ÖZER ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI ; “ZABITA YEREL YÖNETİMLERİN GÖZÜ, KULAĞIDIR”

BAŞKAN ÖZER ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI ;  “ZABITA YEREL YÖNETİMLERİN GÖZÜ, KULAĞIDIR”
Bu haber 06 Eylül 2024 - 10:49 'de eklendi.

Zabıta Haftası nedeniyle zabıta personeliyle bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Zabıta, yerel yönetimlerin gözü ve kulağıdır. Bu nedenle ilçemize bir aidiyet duygusuyla sahip çıkmanızı istiyorum. Ben size güveniyorum. Birlikte bu şehri en iyi şekilde yöneteceğimize inanıyorum” dedi.

Esenyurt’ta Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıl dönümü nedeniyle program düzenlendi. Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kahvaltı programında belediyenin zabıta personeliyle bir araya geldi. Personelin haftasını kutlayan Başkan Özer, “Yerel idarenin yaptığı işlerin içinde güvenliği, huzuru, düzeni sağlayacak yapı zabıtadır. O nedenle zabıta bir yerel yönetimin dışarıya açılan kapısı, gözü ve kulağıdır. Bir belediyenin halk nezdinde itibarı zabıtanın hareketleriyle ölçülür. Eğer Esenyurt Belediyesi halkın nezdinde iyi görülürse, alkışlanırsa bunda birinci derecede sizin payınız var demektir. Çok kıymetli bir görev yaptığınızı biliyorum. Sizlerinde bu bilinçle hareket etmenizi istiyorum” diye konuştu.

“Bu şehre sahip çıkın”

Zabıta personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Özer şöyle konuştu: “Daima kötülüğün karşısında olup iyiliğin ve mazlumun yanında duracaksınız. Zabıta arkadaşlardan isteğim şudur: Bir hizmet yaparken, vatandaşlarla konuşurken belediyemizi, beni ve bu toplumu temsil ettiğinizin bilinciyle konuşmalısınız. Bu şehre bir aidiyet duygusuyla sahip çıkmanızı isterim. Siz bu şehre sahip çıkın, ben de size sahip çıkacağım. Birlikte bir destan yazalım Allah’ın izniyle, bir fark yaratalım. Vatandaşlarımız bizimle gurur duysunlar ve biz onlara güzel, temiz, yaşanabilir bir Esenyurt bırakalım. Ben size güveniyorum. Birlikte bu şehri en iyi şekilde yöneteceğimize inanıyorum. Her birinize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Zabıta haftanızı kutluyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı