SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN GÜZEL, OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN GÜZEL, OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Bu haber 20 Eylül 2024 - 11:35 'de eklendi.

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, eğitim kurumlarına yaptığı ziyaretlerle öğrenciler ve öğretmenlerle buluşmaya devam ediyor. Son olarak Gazi İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Güzel, öğrencilerle keyifli anlar geçirirken, öğretmenlerin ve eğitim paydaşlarının talep ve isteklerini de dinledi.

Başkan Erhan Güzel  eğitimde Çatalca’yı marka bir ilçe haline getirmek için çalışmaların devam ettiğini ve eğitimde ortak akıl ve iş birliği ile hareket edeceklerini bir kez daha vurguladı. Başkan Güzel, kendisini sevgiyle karşılayan öğrencilere teşekkür ederek, onların eğitimine katkı sağlamak adına her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Ziyaret sırasında öğrencilerle samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Güzel, Çatalca’daki eğitim kalitesinin artırılması ve geleceğin güçlü nesillerinin yetiştirilmesi adına çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı