SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

23.ERGUVAN FESTİVALİ BARIŞ GÜVERCİNLERİNİN UÇUŞUYLA NOKTALANDI

23.ERGUVAN FESTİVALİ BARIŞ GÜVERCİNLERİNİN UÇUŞUYLA NOKTALANDI
Bu haber 03 Eylül 2024 - 10:00 'de eklendi.

Vefa temasıyla meşalesi yakılan 23.Erguvan Festivali, 1 Eylül Dünya Barış gününde; şarkıların sevgi ve kardeşlik için söylendiği, barış güvercinlerinin uçurulduğu Ferhat Livaneli konseri ile sona erdi. 

Kültür, sanat, spor ve eğlence dolu festivalin son gününde; basketbol ve tavla turnuvalarının ödülleri dağıtılırken, Ayhan Tomak ile Ahşap Workshop sergisinin açılışının ardından Tarihçi – Yazar Sinan Meydan’ın “Büyük Zafer’den Lozan’a Barışın Anlamı” konulu söyleşisi gerçekleştirildi.

Son Günde Spora Vefa

Vefa ödülleri, 7.akşamda Çatalca’nın başarılı sporcuları ve spor insanlarına Başkan Erhan Güzel tarafından takdim edildi. Plaket seromonisi sonrasında sanatçı Ferhat Livaneli ve orkestrası sahne aldı.

“24.Erguvan Kültür ve Sanat Festivalimizde Buluşmak Üzere”

Ferhat Livaneli’ye günün anısına çiçek takdim eden Başkan Erhan Güzel sonrasında yaptığı konuşmada “Erguvan Festivalimizi, dolu dolu geçen 7 günün ardından bugün sonlandırıyoruz. Kültür, sanat, spor, eğlence, çocuk aktiviteleri ve söyleşilerle, siz değerli hemşerilerimizle birlikte olduk. Büyük Çatalca aileme sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Çatalca’mızı çok seviyorum. İyi ki Varsınız iyi ki Hep Beraberiz. 24.Erguvan Festivalimizde hep birlikte yeniden buluşmak üzere, hepinize sağlık, mutluluk, barış ve bereketli bir yıl diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı