SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BAŞKAN GÜZEL ; ÇATALCA’DA KADINLARI HER ALANDA GÜÇLENDİRECEĞİZ

BAŞKAN GÜZEL ; ÇATALCA’DA KADINLARI HER ALANDA GÜÇLENDİRECEĞİZ
Bu haber 17 Ekim 2024 - 10:58 'de eklendi.

Başkan Erhan Güzel, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü sebebiyle Çatalca’nın emekçi kadın çiftçileriyle Yazlık Mahallesinde bir araya geldi. 

Buluşmaya; Başkan Yardımcıları Ayhan Tutun, Burak Tan, Meclis Üyeleri, İBB Kadın ve Aile Şube Müdür Yardımcısı Ebru Oğuz, Mahalle Muhtarları, Ziraat Odası Başkanı Seyit Çetin ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Başkan Erhan Güzel, Çatalca’nın kadınlarını hayatın her alanında güçlendirmek istediklerine vurgu yaparak “Kadının emeği, toprağa can verir; alın teriyle toprağı bereketlendirir. Her bir kadın çiftçimiz, bizim için birer rol modeldir ve onların azmi bizlere ilham verir.

Bizler, Çatalca’da kadınlarımızı her alanda güçlendirmeye kararlıyız. Ekonomik ve sosyal hayatın içinde daha aktif rol almalarını sağlayacak projeleri hayata geçiriyor ve bu projelere olan desteğimizi artırarak sürdürüyoruz. Çünkü biliyoruz ki, kadınların olmadığı bir kalkınma düşünülemez. Bu sebeple, kadın çiftçilerimizin daha iyi şartlarda çalışabilmeleri, hak ettikleri değeri görmeleri ve üretime katılımlarının artması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Erhan Güzel’in günün anısına katılımcılara gerçekleştirdiği hediye takdiminin ardından çiftçi kadınların emekleriyle güzelleştirdikleri seralar ziyaret edildi ve günün anısına çiçekler toprakla buluşturuldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı