SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Salih Mert

GAZETENİZ İÇ SES 9 YAŞINDA….

GAZETENİZ İÇ SES 9 YAŞINDA….
Bu haber 21 Eylül 2024 - 11:22 'de eklendi.

Özgür, Güçlü ve Tarafsız

20 Eylül 2015’te  İçSesGazetesi olarak 28 yıl önceki mesleğe başladığımız o ilk günkü heyecan ile yeni bir yolculuğa adım attığımız günün 9.Yılını geride bıraktık. Tarafsız, objektif ve ilkeli habercilik anlayışıyla İçSesGazetesi ve anlık güncellenen Wep sitemiz www.gazeteicses.com.tr okuyucusuna ilk sayısında söz verdiği gibi bundan sonra da özellikle bölge halkının ve sessizlerin sesi olmaya devam etmenin haklı gururu ve mutluluğu içerisinde kendinden emin, özgür, tarafsız ve güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir.

“Verdiğimiz O Sözün Arkasındayız”

Gazeteniz  İçSesGazetesi ve anlık olarak güncellenen Web sitesi, www.gazeteicses.com.tr özellikle bölgemizin ihtiyaçları ve sorunlarını her zaman dile getirerek gerekli hizmeti almasına yönelik okuyucusuna karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmek için ne gerekiyorsa özgür, güçlü ve tarafsız bir yayın anlayışı ile sizlerle buluşmaya devam edecektir.

Öncelikle gazetemiz merkezinin bulunduğu Büyükçekmece ilçe olmak üzere, İstanbul ve bölgemiz ilçelerindeki sesinize ses olmak için  İçSesGazetesi olarak İlk sayımızda söz verdiğimiz gibi sorumluluğumuzun bilinciyle hareket edeceğimiz o sözümüzün arkasındayız…

Bugün binlere ulaşan sayısıyla haftalık olarak yayınlanan  İçSESGazetesi ve anlık olarak güncellenen Web sitemiz; www.gazeteicses.com.tr yaptığı haberlerde kimsenin ne yanında ne arkasında ne de önünde olmadı olmayacak. Tarafsızlık ilkesi ile eğer bir yerde bir yangın varsa orada o yangını söndürmek için “itfaiyenin yanında yer alacak” Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da basın etik ahlak kurallarına uyarak insanları bilgilendirme adına ilkeli bir yayın politikası izlemeye devam edecektir.

“Tehdit’te Oldu, Takdir’de!”

Çıktığımız bu meşakkatli yolda, kimisinden tehdit, çoğunlukla da taktir aldık. Tehditlere boyun eğmediğimiz gibi taktirlerinize layık olmak için işimizi daha bir hırs ve şevkle yapma gayreti içerisinde olduk.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm siz kıymetli okurlarımıza sonsuz şükranlarımızı iletirken, yeni sayılarımızda güzel sesler duymak dileğiyle sağlıklı günler dileriz. Sevgiyle…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı