SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

EŞSİZ VE ÖZEL FİLOGRAFİ ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU

EŞSİZ VE ÖZEL FİLOGRAFİ ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
Bu haber 17 Eylül 2024 - 11:05 'de eklendi.

Nurten Yami’nin eşsiz filografi eserleriyle dolu “Varoluş Telle Çivinin Aşkla Dansı” sergisi sanatseverlerle buluştu.

Atatürk Kültür Merkezi’nde çivi ve telin buluşmasıyla desenlere hayat verilen özel eserlerin yer aldığı serginin açılışını Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu, Büyükçekmece Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Nazan Karagözoğlu ve sanatçı Nurten Yami gerçekleştirdi.

21 Eylül Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilir

Sabır, emek ve özel el işçiliğiyle işlenerek eşsiz filografi eserlerinin yer aldığı “Varoluş Telle Çivinin Aşkla Dansı” Filografi Sergisi, sanatseverler tarafından yoğun ilgi gördü. Sergide birbirinden farklı birçok eser dikkat çekerken, Atatürk Portresi en ilgi gören eser oldu. Sergi açılışının ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına Nurten Yami’ye Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu tarafından hediye takdim edildi. Sergi Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Merkezi’nde 21 Eylül Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı