SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK…

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK…
Bu haber 16 Mayıs 2024 - 11:30 'de eklendi.

19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, tüm yurtta olduğu gibi bölgemiz ilçelerinde de düzenlenen törenler, konserler ve çeşitli etkinlikler ile coşkuyla kutlanacak.

Büyükçekmece’de kutlamalar 18 Mayıs Cumartesi günü belediye tarafından düzenlenecek yürüyüş ve konserle başlayacak. Büyükçekmece ilçede 18 Mayıs Cumartesi günü ilk olarak Gençlik Yürüyüşü düzenlenecek. Saat 19.19’da başlayacak etkinlik Albatros Otoparkı’ndan başlayarak Belediye Kent Meydanı’nda son bulacak.

Büyükçekmece’de bayram coşkusu yürüyüşün ardından düzenlenecek konser ile devam edecek. Rap şarkıcısı Eypio, Büyükçekmece Belediyesi Kent Meydanı’nda sahne alacak.

Ayrıca Büyükçekmece de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı resmi töreni ise kaymakamlık önünde bulunan meydandaki Atatürk anıtına bayram sabahı saat 11:00’da Büyükçekmece Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Çelenginin Atatürk Anıtı’na Konulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayacak. Kutlamalara daha sonra Mimar Sinan Spor Salonunda devam edilecek. Buradaki tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın Okunmasıyla başlayacak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü’nün Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşmasıyla devam edecek. Törende Bando Gösterisi, Öğrenci Şiiri, Karate Gösterisi, Step, Aerobik Gösterisi, Halk Oyunları Gösterisi, Basketbol Gösterisi ve Güreş Gösterisi yer alacak.

İşte 19 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek ücretsiz konserler…

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu yaşamak için İBB ve ilçe belediyeleri bayram ruhunu yansıtacak konserler ile etkinliklere ev sahipliği yapacak. 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Büyükçekmece’de Rap şarkıcısı Eypio, Beylikdüzü’nde

Emir Can İğrek, Hadise ve Murda – Beşiktaş Barbaros Meydanı, Can Bonomo – Levent ve Candan Erçetin Sütlüce’de bulunan İBB Miniatürk otoparkında, Duman grubu ise Maçka Demokrasi Parkı’ndaki festival alanında sahne alacak. Ayrıca 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında İstanbul’un farklı ilçelerinde konserler düzenlenecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı