SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

BÜYSADER BÜYÜKÇEKMECE STK VE SİYASETÇİLERİYLE BULUŞTU…

BÜYSADER BÜYÜKÇEKMECE STK VE SİYASETÇİLERİYLE BULUŞTU…
Bu haber 10 Şubat 2024 - 12:51 'de eklendi.

Büyükçekmece’nin Çiçeği burnunda Büyükçekmece Kars Sarıkamış ilçe ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği ilçenin önde gelen aktif STK’ları ve siyasi Parti Başkanlarıyla tanışma amaçlı yemekte bir araya geldi. Tanışma amacıyla organize edilen akşam yemeğine Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Murat Çelik, İYİ Parti ilçe başkanı Nejat Durmuş, MHP ilçe başkanı Nesri Hacı, Memleket Partisi ilçe başkanı Kaya Keskinkılıç, MHP İstanbul 3. Bölgeden sorumlu başkan yardımcısı Ahmet Ali Aydın’ın yanısıra İlçenin aktif STK temsilcileri ile BÜYSADER’in kurucu yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Çevik; “Hep Yardımlaşma ve Dayanışmadan Yana Olduk”

Büyükçekmece’nin seçkin mekanlarından Mimarsinan E-5 üzerindeki Sıtkı usta Gerdan  Et Kebap Restaurantta dernek kurucu başkanı Büyükçekmece ve bölgenin tanınmış hayırsever siyasetçi iş insanı Nesim Çevik’in ev sahipliğinde gerçekleşen tanışma yemeğinde dernek yönetiminin kendilerini tanıtmasının yanında yaklaşan yerel seçimler üzerine keyifli bir sohbet oldu. Tanışma yemeğine katılım gösteren davetlilere teşekkür eden  dernek kurucu başkanı Nesim Çevik, konuşmasında derneğin kuruluşu ile ilgili olarak bilgilendirmesinde, amaçlarının birlik beraberlik içerisinde hemşehrilerinin birlikte hareket etmesi ve dayanışma içinde kültürel faliyetlerine sahip olması yönünde çalışmalar yapmak olduğunu ifade etti. Başkan Çevik, zaten biz hep yardımlaşma ve dayanışma ile hareket ettik. Bu amaçla da dernekleşiyoruz ve yerimiz belli olsun diye bu derneğimizi faaliyete geçirdik. Zaten Sivil toplum kuruluşlarının (STK ) Asıl amacının bütün  renkleri, düşünceleri, hemşerileri bir araya getirerek birlik beraberlik içerisinde yardımlaşma ve dayanışma ile kültürlerini yaşatmayı sağlamaktır. Bizlerde Kars Sarıkamış ilçe ve köyleri sakinleri olarak bu amaçla bu derneği kurarak bu çatı altında birlik ve beraberliğimizi sürdürmeye gayret edeceğiz. Şimdiden BÜYSADER’in Büyükçekmece Sarıkamış Ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Dayanışma Derneğimizin Büyükçekmece ilçemize ve Sarıkamışımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Yapacağımız çalışmalarla parmakla gösterilen örnek bir STK olmayı amaçlıyoruz, tekrardan davetimize icabet etmemiz dolayısıyla herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

BÜYSADER Hayırlı Olsun…

BÜYSADER’in (Büyükçekmece Kars Sarıkamış ilçe ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği) tanışma yemeğinde bir araya gelme fırsatı bulan ilçenin aktif STK ve siyaset temsilcileri ise böylesi güzel bir programda kendilerini buluşturan dernek yönetimine teşekkür ederek, memnuniyetlerini ifade ettiler ve BÜYSADER’in hayırlı uğurlu olması dilekleriyle yönetime başarı dileklerini ilettiler. Ayrıca davetliler arasında bulunan Büyükçekmece Çevre Koruma Dernek başkanı Alaattin Çücük ise programa katılan misafirlere çevre ile alakalı her türlü çalışmaya destek olacaklarını belirterek, çevre Derneğinin çalışmaları ile ilgilide bilgilendirmede bulundu.

İşte çoğunlukla eğitim camiasından oluşan BÜYSADER Kurucu isimleri. Nesim Çevik, Hikmet Aras, Kemal Aksu, Fevzi Meraç, Erhan Yıldız, Özay Abat ve M.Kemal Aksu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı