SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

“SARIKAMIŞLILAR BÜYÜKÇEKMECE’DE ÖRGÜTLENİYOR”

“SARIKAMIŞLILAR BÜYÜKÇEKMECE’DE ÖRGÜTLENİYOR”
Bu haber 05 Şubat 2024 - 10:10 'de eklendi.

Büyükçekmece’de ikamet eden Kars Sarıkamış ilçesi ve köyleri bir araya gelerek dernek kurup örgütlenme yoluna giderek birlikte hareket etme kararı aldılar. Merkezi Büyükçekmece Mimarsinan E-5 üzerinde bulunan BÜYSADER (Büyükçekmece Sarıkamış İlçesi Ve Köyleri Kültür ve Dayanışma derneğinin yerinde ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağlımı yapan dernek kurucuları birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek dayanışma mesajı verdiler.

(BÜYSADER) “Parmakla Gösterilecek”

Derneğin kurucuları arasında yeralan bölgenin ve Büyükçekmece ilçenin tanınmış ileri gelen siyasetçi iş insanlarından Nesim Çevik, gazetemize yapmış olduğu açıklamasında, Sivil toplum kuruluşlarının (STK ) Asıl amacının bütün  renkleri, düşünceleri, hemşerileri bir araya getirerek birlik beraberlik içerisinde yardımlaşma ve dayanışma ile kültürlerini yaşatmayı sağlamaktır. Bizlerde Kars Sarıkamış ilçe ve köyleri sakinleri olarak bu amaçla bu derneği kurarak bu çatı altında birlik ve beraberliğimizi sürdürmeye gayret edeceğiz. Şimdiden

BÜYSADER’in (Büyükçekmece Sarıkamış Ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Dayanışma Derneğimizin Büyükçekmece ilçemize ve Sarıkamışımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Yapacağımız çalışmalarla parmakla gösterilen örnek bir STK olmayı amaçlıyoruz dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı