SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

NECDET GÖKÇINAR KİMDİR ?-SAADET PARTİSİ ADAYI NECDET GÖKÇINAR NERELİDİR ? SEÇİMDE NE KADAR OY ALDI?

NECDET GÖKÇINAR KİMDİR ?-SAADET PARTİSİ ADAYI NECDET GÖKÇINAR  NERELİDİR ? SEÇİMDE NE KADAR OY ALDI?
Bu haber 14 Mayıs 2019 - 18:41 'de eklendi.

23 Haziran seçimlerine  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu  yeniden Necdet Gökçınar ile gireceklerini açıkladı. Peki, Necdet Gökçınar kimdi nereleridir, seçimlerde kaç oy aldı?

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Necdet Gökçınar, YSK tarafından iptal edilen İBB seçimlerinde yeniden aday olacak. Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, İBB adayları Necdet Gökçınar’ın 23 Haziran’da yenilenecek şeçimlerde adayları olduğunu resmen duyurdu.

Seçimlerin iptal edilmesinin ardından Saadet Partisi’nin 23 Haziran’da nasıl bir yol haritası izleyeceği merak ediliyordu. Tartışmalara son noktayı koyan Temel Karamollaoğlu, “23 Haziran seçimlerinde adayımız Necdet Gökçınar ile yola devam etme kararı aldık.” dedi.

Peki, Saadet Partisi İBB Adayı Necdet Gökçınar kimdir, kaç yaşındadır? Necdet Gökçınar, 31 Mart seçimlerinde ne kadar oy aldı?

Saadet Partisi Adayı Necdet Gökçınar kimdir? 31 Mart Seçimlerinde ne kadar oy aldı?

Necdet Gökçınar, 1952 yılında Ankara’da doğdu. Aslen Kırşehirli olan Necdet Gökçınar, ilk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 1973’te İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektrik Elektronik Fakültesi’nden mezun oldu.

1992 yılında Refah Partisi İstanbul il yönetiminde görev alan Necdet Gökçınar, 1992 – 1996 yılları arasında Refah Partisi il yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Necdet Gökçınar, 1996 – 2006 yılları arasında Refah, Fazilet ve Saadet Partileri İstanbul il teşkilatında Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER
 
Haber yazılımı